Som vi vet, det finns olika sätt att tjäna pengar på nätet, såsom bloggar, datainmatning, Frilans skapande, affiliate marknadsföring, etc. ja, du kan tjäna pengar med videodelning webbplatser genom att dela dina videor och foton som YouTube, youtube, youtube, youtube, etc. Break.com osv.

Att tjäna pengar med videodelningsplatser är väldigt enkelt, du behöver bara samla unika och intressanta videor, som handledningsvideor, intressanta videor etc., och Internet-anslutning för att ladda upp videor till videodelningssajter.

Dessa videodelningswebbplatser använder en enkel intäktsdelningsmetod för att ge dig din intäktsdelning. De ger dig plattformen för att vara värd för din video och dela den med andra och du kan också lägga till annonser med dina videor, visningar och klick på dessa annonser för att tjäna pengar med din video.

Steg är mycket lätt att tjäna pengar med videodelning webbplatser, bara samla din egen video eller kopiera videor utan rätt “välj en webbplats för att dela dina videoklipp för att tjäna pengar” skapa ett konto och börja dela videor. För att börja tjäna pengar på dessa webbplatser måste du ha ett Adsense-konto. Vissa webbplatser delar de intäkter de tjänat med dina uppladdade videor.

Vi delar nu listan över videodelningswebbplatser där du kan tjäna pengar genom att dela videor. Låt oss börja vår lista över att tjäna pengar med videodelning webbplatser.
YouTube.com

YouTube, kungen av videodelning webbplatser och särskilt av alla Internetanvändare medvetna om denna webbplats och som kan användas ett tag. YouTube är det bästa stället där du kan vara värd för dina videoklipp och tjäna mycket pengar. De flesta människor gör en massa pengar genom att dela videor på YouTube. Du måste skapa ett Adsense-konto med ett YouTube-konto för att tjäna pengar på den här webbplatsen för videodelning.

Att skapa ett YouTube-konto är väldigt enkelt, skapa bara ett Google-konto och, efter att ha skapat kontot på YouTube, skapa en YouTube-kanal (baserat på de nedladdade videoklippen) och börja ladda ner dina unika videoklipp med ett unikt namn och taggar.

Med videodelningssidan kan du tjäna upp till 70% av reklamintäkterna som genereras av de videoklipp du har laddat upp. Dailymotion erbjuder tre olika metoder (video intäktsgenerering, betalt innehåll och webbplats intäktsgenerering) för att tjäna pengar på dina dailymotion-kanaler för att tjäna pengar med dina delade videor.

Break.com är ett annat namn i vår lista över att tjäna pengar med videodelning webbplatser och är det bästa alternativet till YouTube och dailyMotion. Break.com tillåter användare att ladda ner filmer som andra videodelningssajter samt flash-bilder och spel. Detta innebär att du kan ladda ner dina videor, korta videoklipp, bilder och även sälja dina spel.

Tjanapengar.net kommer inte att betala dig pengar som andra videodelningssajter som YouTube, det betyder att det inte finns något annonsalternativ. Break.com betalar dig pengar när din video, bilder och spel når sin hemsida / Himepage. Om dina videoklipp till exempel går till webbplatsens hemsida får du $2000. Och du kan få $ 25 om dina uppladdade bilder kommer att vara en del av webbplatsens galleri.
MetaCafe.com

MetaCafe.com är en annan videodelning webbplats namn där du kan tjäna pengar genom att dela videor. Det har mer än 45 miljoner unika besökare varje månad.

MetaCafe är också en videodelning webbplats och denna videodelning webbplats med producer rewards program (PRP). Tack vare MetaCafe kan användare tjäna upp till $ 5 per 1000 tittare.